Een award is een mooi cadeau om uw waardering te laten blijken of om een bijzondere prestatie te belonen. Om te garanderen dat u altijd een uniek en persoonlijk cadeau kunt geven, kunt u bij AwardKopen een award op maat laten maken. Op deze pagina leest u alles over gepersonaliseerde awards.

Award op maat laten maken
AwardKopen is al sinds 2005 bezig met het ontwerpen en op maat maken van awards. Hierdoor kunnen wij awards in allerlei soorten materialen maken. In het overzicht hieronder vindt u een kleine glimp van de projecten die wij de afgelopen jaren hebben gedaan. Wanneer wij een award voor u maken wordt u actief in dit proces betrokken. Na het bespreken van al uw wensen en ideeën, gaan wij voor u aan de slag met het ontwerp. Dit ontwerp presenteren wij vervolgens aan u en na uw goedkeuring gaan wij aan de slag met de speciaal voor u gemaakte awards.

Een award met spoed laten maken
Bent u met spoed op zoek naar een origineel award waar u hoge ogen mee gooit? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Onze tombstones zijn niet alleen ontzettend mooi, maar ook nog eens (heel) snel leverbaar.

Over AwardKopen
AwardKopen.nl is onderdeel van ViveleDon B.V. Dit bedrijf heeft de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kunst en geschenken voor het bedrijfsleven. Samen met kunstenaars, designers en fotografen zorgen wij ervoor dat schilderijen, awards, sculpturen, glaskunst, tuinbeelden en andere kunstobjecten ontwikkeld worden. Deze geschenken zijn te gebruiken voor jubilea, openingen, afscheid van medewerkers en als exclusief relatiegeschenk.

Door voor elk geschenk een op maat gemaakt ontwerp toe te passen, ontstaan er bijzondere geschenken. Wij zorgen er altijd voor dat deze geschenken uniek zijn en uiteraard bij de identiteit van uw bedrijf passen. Dit kan een glazen schaal zijn, een lederen map, een op maat gemaakte geschenkverpakking of speciale awards en trofeeën. Vindt u een award een mooie gift, maar wilt u ook nog andere opties bekijken? ­­­­­­­­­Neem dan ook eens een kijkje in onze webshops voor manchetknopen en sculpturen. Wij bedienen zowel particulieren als zakelijke klanten.

Wilt u meer informatie of wilt u ons advies? Neem contact met ons op door het formulier in te vullen of door te bellen met 078-3604015.

Neem contact met ons op: