Heeft u met spoed een award of trofee nodig?
Het kan voorkomen dat u op het laatste moment een award of trofee nodig hebt. U kunt bij AwardKopen.nl een tombstone bestellen, welke binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd wordt. Is dit niet snel genoeg en heeft u de award binnen 48 uur nodig? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

AwardKopen.nl beschikt over een ruim assortiment aan tombstone awards. Deze awards hebben een levertijd van 2 tot 4 werkdagen, waardoor we altijd snel kunnen leveren. In geval van een hoge urgentie, kunnen wij de tombstone award ook binnen 48 uur leveren. U kunt middels het contactformulier onderaan deze pagina contact met ons op nemen of ons bellen op het volgende telefoonnummer: 078-3604015.

Tombstone award met spoed bestellen
Een tombstone award wordt gemaakt van acrylaat of plexiglas. Deze materialen zijn makkelijk te bewerken, waardoor u hier makkelijk uw logo, een afbeelding of de gegevens van een certificaat of project in kwijt kunt. Juist doordat een tombstone award ontzettend veelzijdig is qua het op maat laten maken en het personaliseren, is dit een van onze populairste producten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze awards snel ontwerpen en produceren, waardoor u gegarandeerd binnen enkele dagen uw cadeau kunt overhandigen.

Tombstone als relatiegeschenk
Wilt u indruk maken op uw relaties en bent u de standaard relatiegeschenken zat? Ook dan komt een tombstone award goed van pas. Een tombstone wordt steeds vaker gebruikt als relatiegeschenk, award of trofee. U kunt er veel tekst op kwijt en het ziet er ook nog eens mooi uit. U kunt er dan ook vanuit gaan dat een tombstone als relatiegeschenk een stuk langer bij blijft dan een pen -of agenda.

Wilt u meer informatie over onze tombstones? Of bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan deze pagina of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op: