AwardKopen.nl is onderdeel van ViveleDon B.V.

ViveleDon is specialist op het gebied van kunst en geschenken voor het bedrijfsleven. Samen met kunstenaars, designers en fotografen ontwikkelen wij schilderijen, awards, sculpturen, trofeeën, glaskunst, beelden en tal van andere kunstobjecten. Exclusieve relatiegeschenken voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van jubilea en openingen tot het afscheid van een medewerker.

Maatwerk is key

Niets geen dertien in een dozijn. Bij ViveleDon en AwardKopen.nl geloven wij heilig in de kracht van “op maat”. Gebruiksvoorwerpen waarover is nagedacht en die passen bij de identiteit van uw bedrijf of die van de ontvanger. Uniek en one of a kind. Of het nu gaat om een lederen map, een glazen award of een op maat gemaakte geschenkverpakking.

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Papendrecht kijkt u uw ogen uit. Hier vindt u trofeeën, awards en bokalen in alle soorten en maten. Stuk voor stuk op maat gemaakt voor de meest uiteenlopende klanten. Maak een afspraak en loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen. U zult versteld staan.

Relatiegeschenken en meer

Kunstgeschenken, relatiegeschenken, promotionele artikelen, textiel, persoonlijke accessoires, gadgets, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. In de showroom van ViveleDon aan de Rosmolenweg 9B in Papendrecht vindt u alles onder één dak. Altijd volgens de laatste trends. Ieder jaar bezoeken wij tal van internationale beurzen om op de hoogte te blijven van alles wat speelt in de wereld van de relatiegeschenken.

Nieuwsgierig? Neem dan ook eens een kijkje in onze webshops voor unieke manchetknopen en sculpturen.

Neem contact met ons op voor advies of om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Daag ons gerust uit om creatief te zijn en laat ons met u meedenken.