Bent u op zoek naar een unieke award? Dan is een tombstone een mooie award om te geven.
Een tombstone wordt gemaakt van acrylaat, wat u de mogelijkheid biedt om uw eigen artwork daarin te laten verwerken. Dit kan een tekst zijn, uw bedrijfsnaam, een logo van u of een van uw partners, een foto of een combinatie hiervan. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij lichten u dit graag toe.

Tombstone award: de mogelijkheden
Tombstone awards zijn er in alle soorten en maten. Wij kunnen u dan ook diverse mogelijkheden aanbieden. Er zijn diverse mogelijkheden voor een tombstone award. Zo kunt u kiezen tussen een vierkante en rechthoekige tombstone award en daarnaast heeft u de volgende keuzemogelijkheden:

Papieren achtergrond
Bij een papieren achtergrond wordt uw artwork op wit papier gedrukt.
De witte ondergrond zorgt ervoor dat het artwork erg duidelijk is.

Transparante achtergrond
Wanneer u liever voor een transparante achtergrond gaat, wordt uw ontwerp op transparante folie gedrukt. Dit wordt vervolgens in de tombstone gegoten.

Voet
Het is, ongeacht uw achtergrond keuze, mogelijk om uw tombstone op een voet te plaatsen. Dit geeft de tombstone een chique uitstraling.

Levertijd
Een tombstone kan in Nederland en België binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd worden. Heeft u de tombstone met spoed en binnen 48 uur nodig? Neem dan contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. Dit kan door middel van het contactformulier onderaan deze pagina of door ons te bellen op 078-3604015

Artwork
Kunt u zelf een ontwerp aanleveren? Dan ontvangen wij deze het liefst in PDF of hoge resolutie JPEG. Mocht u niet de mogelijkheid hebben om een ontwerp aan te leveren dan maken wij graag het ontwerp voor u in onze eigen ontwerp studio.

Onze tombstones:

21 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Neem contact met ons op: