Award laten personaliseren?

U kunt elke award die wij verkopen laten personaliseren. Of u nu een gegraveerde trofee of een award met naam wilt. De awards en trofeeën in onze collectie zijn stuk voor stuk te voorzien van uw eigen logo, ontwerp en/of tekst. Zoals de verschillende materialen verschillen, verschillen ook de mogelijkheden qua personalisering. Wat er allemaal kan, staat aangegeven bij ieder specifiek model. De methoden lopen uiteen van frezen, lasergraveren, CNC graveren, zandstralen, etsen en gieten tot zeefdrukken, tampondrukken en zelfs 3D printen. Maar natuurlijk behoort ook het vertrouwde tekstplaatje nog steeds tot de personaliseringsmogelijkheden.

Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Trofee met tekstplaatje

Het tekstplaatje wordt onder meer gebruikt bij sculpturen. Het is eenvoudig op de sokkel te bevestigen en voordeliger dan een gravure op het marmer. Onze standaard plaatjes zijn zwart met messing letters. Mocht u andere wensen hebben, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe bestel ik een gepersonaliseerde award?

Uw ontwerp kunt u uploaden tijdens het bestelproces. De levertijd gaat in na ontvangst van het juiste bestandstype en artwork.

Bestelt u een tombstone award, dan kunt u eenvoudigweg een pdf uploaden. Wij nemen dit bestand één op één over. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met het aangeleverde bestand, dan nemen we uiteraard even contact met u op.

Voor het personaliseren van alle andere awards hebben we een eps-vectorbestand van u nodig. Mocht u hier niet over beschikken dan kunnen wij dit voor u omzetten. Wij sturen u vervolgens een digitale proef. Na uw goedkeuring gaan we de award(s) maken. De levertijd is van toepassing na akkoord op deze digitale proef.

Heeft u vragen, of wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Liever een award op maat?

Een op maat gemaakte award of trofee is de kroon op ieder event. Een award waarover is nagedacht en die past bij de identiteit van uw bedrijf en/of die van de ontvanger maakt van iedere uitreiking een moment om nooit te vergeten. Keuken Kampioen, Citroën, Q8, Dove, Talpa en heel veel andere bedrijven gingen u reeds voor.